LIVE-discussie: Wormuth houdt vertrouwen in 'PSV-basis', Harroui ontbreekt

LIVE-discussie: Wormuth houdt vertrouwen in 'PSV-basis', Harroui ontbreekt

21-08-2021 19:21
13

Sparta Rotterdam-trainer Henk Fraser heeft zijn opstelling op meerdere plekken gewijzigd na de zware 4-0 nederlaag tegen FC Utrecht van vorige week. Abdou Harroui zit niet bij de selectie. Tegenstander Heracles Almelo begint met dezelfde elf namen als tegen PSV (0-2 verlies).

De grote afwezige aan Sparta-zijde is Harroui, die door zijn club de kans heeft gekregen om een transfer naar een niet nader genoemde club af te ronden. De middenvelder wilde graag een stap hogerop en die stap lijkt er te komen. Sven Mijnans en Laros Duarte krijgen ook een basisplaats van Fraser, Mario Engels start op de bank.

Wedden

Meer odds

Heracles-trainer Wormuth heeft besloten niets te wijzigen aan het elftal dat vorige week met 0-2 verloor van PSV. Lucas Schoofs, normaal een middenvelder, start wederom centraal achterin in verband met een blessure van Marco Rente. Bilal Basacikoglu krijgt de voorkeur boven Delano Burgzorg, een van de Heracles-smaakmakers van vorig seizoen.

De opstellingen:
Sparta Rotterdam: Okoye; Abels, Vriends, Heylen, Pinto; Auassar, Mijnans, Smeets; Van Crooij, Thy, Duarte.

Heracles Almelo: Bucker; Fadiga, Schoofs, Knoester, Quagliata; Kiomourtzoglou, De La Torre, Vloet; Laursen, Bakis, Basacikoglu.