Spitsendiscussie Feyenoord op een lager pitje: 'De verhalen komen altijd boven'

Spitsendiscussie Feyenoord op een lager pitje: 'De verhalen komen altijd boven'

Gepubliceerd: zondag 22 augustus 2021 om 18:15zo 22-08-2021 om 18:15

Laatste update: zondag 22 augustus 2021 om 18:23zo 22-08-2021 om 18:23

Bryan Linssen kon na afloop van Feyenoord - Go Ahead Eagles rekenen op complimenten van zijn coach. De spits annex buitenspeler nam beide treffers voor zijn rekening, waardoor de roep om een nieuwe spits bij de Feyenoord-aanhang wat getemperd wordt.

"Bryan vult het heel erg goed in", erkent Arne Slot bij ESPN. "Hij maakt goals, levert assists en verzet met Guus Til ongelooflijk veel arbeid. Hij is een heel slimme speler", vervolgt de Feyenoord-trainer. De afgelopen weken kreeg de Feyenoord-directie veelvuldig te horen dat er nog een nieuwe spits naar Rotterdam-Zuid moet komen, maar Linssen lijkt klaar om de nieuwe '9' te worden van de Rotterdammers.

"Ik denk in elk geval dat de roep bij Feyenoord om een nieuwe nummer 9 wel weer even zal verstommen", zegt hij zelf lachend tegen hetzelfde ESPN. "Bij elke kans die ik mis, komen er verhalen over een nieuwe spits naar boven, maar na vandaag zal dat even minder zijn."

Tegen Go Ahead Eagles was Linssen goed voor twee treffers, terwijl hij vorig weekeinde tegen Willem II zijn eerste van het seizoen opluisterde. Het maakt hem momenteel topscorer van de Eredivisie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Linssen de ideale spits voor Feyenoord?

Ja
53%
Nee
47%
(1156 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws