Ook Feyenoord komt met bevestiging: 'Nu tijd voor een nieuw avontuur'

Ook Feyenoord komt met bevestiging: 'Nu tijd voor een nieuw avontuur'

Gepubliceerd: dinsdag 24 augustus 2021 om 16:50di 24-08-2021 om 16:50

Ook Feyenoord heeft de transfer van Leroy Fer bevestigd. De middenvelder maakt per direct de overstap naar het Turkse Alanyaspor. Fer had bij Feyenoord geen basisplaats meer.

Fer maakt transfervrij de overstap van Feyenoord naar Turkije. "Leroy wilde door de verwachting dat hij dit seizoen bij Feyenoord minder aan spelen toe zou komen en de fase van zijn carrière waar hij nu in zit graag nog een stap maken", zegt technisch directeur Frank Arnesen op de clubsite.

"Met de interesse van Alanyaspor deed die mogelijkheid zich voor hem voor. We zijn Leroy dankbaar voor wat hij zowel binnen als buiten de lijnen voor de club heeft betekend en wensen hem heel veel succes", zegt Arnesen.

Fer neemt afscheid van de supporters van Feyenoord. Hij blijft de club volgen. "Het liefst zou ik jullie allemaal bij naam willen noemen om jullie te bedanken. Mijn teamgenoten, de staf, alle mensen bij de club én natuurlijk de supporters. Mijn terugkeer naar Feyenoord twee jaar geleden voelde als thuiskomen. Zeker omdat de club en de supporters mij toen weer met open armen hebben ontvangen. Daar ben ik heel blij mee en iedereen dankbaar voor. Ik ga iedereen enorm missen. Ik wens Feyenoord het beste en blijf jullie zeker volgen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws