'Barça denkt aan 'drastische maatregelen' om Umtiti deur te wijzen in Camp Nou'

'Barça denkt aan 'drastische maatregelen' om Umtiti deur te wijzen in Camp Nou'

24-08-2021 22:44
59

FC Barcelona ergert zich groen en geel aan de houding van Samuel Umtiti. De centrale verdediger is overbodig in Camp Nou en mag vertrekken. Het zou Barça was financiële ademruimte verschaffen, maar de Fransman lijkt niet van plan om zomaar naar een andere club te verkassen.

Diario SPORT meldt dat Barcelona het gedrag van Umtiti, die de afgelopen weken niet bij de wedstrijdselectie zat, zat is. De club zou een aantal aanbiedingen hebben ontvangen voor de verdediger, maar die wil niet meedenken over een vertrek. Ronald Koeman heeft Umtiti laten weten dat er dit seizoen geen rol voor hem weggelegd is bij de club, maar daar lijkt hij maling aan te hebben.

Wedden

Meer odds

Barcelona wil hier echter een stokje voor steken en geeft Umtiti maar één mogelijkheid: een vertrek. Het lijkt een actie van de club om Umtiti van gedachten te laten veranderen, aangezien Barça het geld nodig heeft. De komende dagen gaat de clubleiding weer in gesprek met de verdediger om een oplossing te vinden. Daarbij is Barcelona niet bang om 'drastische maatregelen' te nemen.