'Transfer Kerk voorlopig van de baan, Utrecht wacht op hoger bod'

'Transfer Kerk voorlopig van de baan, Utrecht wacht op hoger bod'

25-08-2021 07:54
69

FC Utrecht-aanvaller Gyrano Kerk blijft ondanks zijn nadrukkelijke transferwens voorlopig gewoon in de Galgenwaard. Verschillende clubs uit het buitenland hebben zich al gemeld voor de snelle aanvaller, maar de club uit de Domstad hoopt op een hoger bod.

De 25-jarige Kerk wilde vorige zomer al de volgende stap in zijn carrière maken, maar voetbalt nog altijd in het shirt van Utrecht. Ondanks serieuze interesse tijdens die bewuste zomer én de huidige transferperiode, heeft het er alle schijn van dat Kerk voorlopig nog in de Domstad blijft. Utrecht wil meer en wacht op een hoger bod voor de aanvaller, weet Voetbal International.

De interesse van FC Kopenhagen, Werder Bremen, Stade Rennes, Stade Brest en RSC Anderlecht lijkt dus tevergeefs. Kerk heeft nog een contract van twee jaar bij Utrecht, waardoor de noodzaak om hem te verkopen niet aan de orde is voor de club. Utrecht verwacht dat de drie tot vier miljoen, het bedrag dat Anderlecht over had voor de diensten van Kerk, ook volgend seizoen nog wel geboden wordt.