'Internazionale investeert Lukaku-miljoenen in Lazio-aanvaller: 31 miljoen euro'

'Internazionale investeert Lukaku-miljoenen in Lazio-aanvaller: 31 miljoen euro'

25-08-2021 10:29
7

Internazionale verwacht zich op korte termijn te versterken met Joaquin Correa. De Argentijnse aanvaller komt over van SS Lazio, nadat Chelsea-aanvaller Timo Werner onhaalbaar bleek voor de Italiaanse kampioen.

Inter gaat Correa volgens Italiaanse media eerst huren van Lazio. Na het seizoen volgt de afrekening om de Argentijnse aanvaller definitief in te lijven: 31 miljoen euro, inclusief bonussen. Met de huurdeal is vijf miljoen euro gemoeid.

Correa (27) wil graag weer samenwerken met Simone Inzaghi, die Lazio heeft verruild voor Inter. De trainer was op zoek naar een extra aanvaller na het vertrek van Romelu Lukaku naar Chelsea voor een slordige 115 miljoen euro. Everton was ook in de race voor Correa.

Werner
Naast Correa stond Werner op het verlanglijstje bij Inter, meldt BILD. De Duitse aanvaller zag een move naar Italië echter niet zitten, omdat hij pas één seizoen bij Chelsea achter de rug heeft. In Engeland maakte hij twaalf goals in 55 wedstrijden, maar was hij ook vaak het mikpunt van spot.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie