AD bespreekt PSV-opties: mogelijk interne invulling vacature met Romero

AD bespreekt PSV-opties: mogelijk interne invulling vacature met Romero

25-08-2021 14:58
81

Na de Champions League-uitschakeling tegen Benfica is de roep om een extra spits met fysieke kracht groter geworden bij PSV, weet ook het Algemeen Dagblad. De kans op een interne oplossing lijkt echter groter dan de kans op een transfer.

Luuk de Jong mag weg bij Sevilla en de naam van de publiekslieveling zingt al maandenlang rond in Eindhoven. Het AD vraagt zich echter af of PSV daaraan gaat beginnen, aangezien Eran Zahavi momenteel de eerste spits is. 'Wat zou zo’n move doen met de verhoudingen in de selectie? Zahavi is daarin één van de kopstukken. Hij klikt bijvoorbeeld uitstekend met Mario Götze', valt te lezen in een PSV-analyse. De Jong is bovendien nog steeds herstellende van een blessure die hij tijdens het EK opliep en zit vermoedelijk niet te wachten op een rol als stormram.

Het AD sluit niet uit dat PSV 'een ander segment van de markt' wil betreden. 'Maar ook dan geldt: is pak 'm beet Henk Veerman van Heerenveen nu een last-minute-toevoeging die soelaas biedt?' De Eindhovenaren hebben bovendien Maximiliano Romero achter de hand. De Argentijn is al bijna een jaar lang herstellende van een zware knieblessure en heeft dit seizoen nog niet één keer bij de wedstrijdselectie gezeten. Romero wordt echter over drie à vier weken terugverwacht: waarschijnlijk mag hij zich dan weer bewijzen aan trainer Roger Schmidt, net zoals in het begin van het vorige seizoen.