'Real op punt om na Ramos en Varane derde verdediger tijdelijk uit te zwaaien'

'Real op punt om na Ramos en Varane derde verdediger tijdelijk uit te zwaaien'

25-08-2021 19:31
6

Real Madrid staat op het punt om na Sergio Ramos en Raphaël Varane opnieuw een verdediger (tijdelijk) uit te zwaaien. Alvaro Odriozola lijkt voor een jaar te verkassen naar het Italiaanse Fiorentina.

Dat meldt de Italiaanse transferexpert Fabrizio Romano. De 25-jarige Odriozola wist na zijn overstap van Real Sociedad naar Real nooit een vaste basisklant te worden. De Spanjaard werd in het seizoen 2019/2020 nog verhuurd aan Bayern München, maar ook in Duitsland kwam de back niet aan spelen toe. Afgelopen seizoen kwam Odriozola tot dertien competitiewedstrijden, waarin hij twee keer scoorde.

Romano meldt dat Fiorentina en Real Madrid het eens zijn over de verhuur van de Spanjaard. Wanneer alles rond komt verdedigt de back tot 30 juni 2022 de kleuren van Fiorentina. Het is nu wachten op groen licht van de hoofdrolspeler zelf. Real-trainer Carlo Ancelotti deed vooralsnog geen beroep op hem dit seizoen. Mocht Odriozola zelf niet naar Italië willen schakelt Fiorentina door naar OSC Lille-speler Zeki Celik.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie