Letsch verwacht opnieuw spektakel en is blij met terugkeer: 'Dat is een voordeel'

Letsch verwacht opnieuw spektakel en is blij met terugkeer: 'Dat is een voordeel'

25-08-2021 19:52 Laatste update: 20:32
27

Vitesse-trainer Thomas Letsch denkt dat de return tegen RSC Anderlecht in de Conference League donderdagavond opnieuw veel spektakel op gaat leveren. De Duitse oefenmeester van de Arnhemmers is blij dat hij aanvallend weer meer opties heeft.

Zo is de Belg Loïs Openda terug in de selectie van Vitesse. De snelle aanvaller was afgelopen donderdag nog geschorst na zijn rode kaart in de eerdere voorrondewedstrijd tegen het Ierse Dundalk. Letsch is content met de terugkeer van Openda. "Dat is een voordeel", laat hij weten op de persconferentie voorafgaand aan het treffen met Anderlecht. "Vanwege zijn snelheid en diepgang is hij erg belangrijk voor ons. Bovendien spelen we nu thuis, dat moet ons het laatste zetje gaan geven. Het is nu aan ons om de fans vanaf de eerste minuut achter ons elftal te krijgen."

In België werd het vorige week donderdag na een knotsgek duel uiteindelijk 3-3. Letsch verwacht in het GelreDome opnieuw een spektakelstuk. "Ik geloof dat het in ieder geval weer een avond met veel intensiteit en vol vuur wordt", gaat de Duitser verder. "Zulke wedstrijden zijn voor de supporters natuurlijk geweldig, maar voor een trainer wat minder. Want drie tegengoals, dat moet natuurlijk geen gewoonte worden."

Vitesse-Anderlecht begint donderdagavond om 19.00 uur.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie