Slot lacht om Viergever-geruchten: 'Je komt bijna elke keer met nieuwe namen'

Slot lacht om Viergever-geruchten: 'Je komt bijna elke keer met nieuwe namen'

26-08-2021 22:32 Laatste update: 22:33
Europa League 56 Reacties

Arne Slot heeft zich met zijn Feyenoord geplaatst voor de groepsfase van de Conference League. Over het spel in de return tegen IF Elfsborg (3-1 verlies) was de oefenmeester kritisch. Na afloop lacht hij een vraag over de mogelijke Feyenoord-interesse in Nick Viergever weg.

"De lach die ik nu heb, had ik tijdens de wedstrijd niet moet ik eerlijk zeggen", begint Slot na de wedstrijd voor de camera van SBS 6. "Ik was geïrriteerd over hoe de wedstrijd verliep. Niet over de eerste helft, maar ik vond ons heel slordig in de combinaties. Terwijl we weten dat we over de zijkanten gevaarlijk zijn."

De Rotterdammers kwamen op een 1-0 achterstand door een vrije trap van Johan Larsson. Slot is kritisch op doelman Ofir Marciano. "Dat is de hoek van de keeper. Als de bal in die hoek gaat, dan moet je hem hebben. Ik moet wel zeggen dat hij ons op 2-0 geweldig redt. Ik vind dat hij die eerste moest hebben, maar hij redde ons goed."

Viergever
RTV Rijnmond kreeg niet veel later ook de kans om kort met Slot te spreken en vroeg hem naar de mogelijke interesse van Feyenoord in PSV-verdediger Viergever. "Je komt bijna elke keer als ik hier zit weer met nieuwe namen", lacht Slot om de geruchten. "Wij houden onze ogen en oren open op de transfermarkt, maar om nou op alle namen in te gaan... Ik denk dat Frank (Arnesen, red.), Mark (Koevermans, red.) en Toon (van Bodegom, red.) weten op welke positie ik er graag spelers bij wil. Het is heel belangrijk dat zij dat weten, en iets minder belangrijk dat jij dat weet."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s