Breaking news

PSV weet weer niet te winnen van Heerenveen: Ajax winnaar van het weekend

Bazoer breeduit lachend bij ESPN-desk: Moet wel een perfect plaatje zijn

Bazoer breeduit lachend bij ESPN-desk: "Moet wel een perfect plaatje zijn"

Gepubliceerd: donderdag 26 augustus 2021 om 23:29do 26-08-2021 om 23:29

Vitesse zorgde donderdagavond voor groot feest in Stadion GelreDome, nadat het zich verzekerde van de Conference League-groepsfase. Of smaakmaker Riechedly Bazoer er dan nog bij is, is echter nog even afwachten.

De vrije verdediger kon een brede lach niet onderdrukken, toen de Conference League-poulewedstrijden ter sprake kwamen tijdens zijn interview met ESPN. Die beginnen namelijk pas na 1 september, terwijl Bazoer er nooit een geheim van heeft gemaakt dat hij een stap hogerop wil zetten. "Of ik er dan nog bij ben? We gaan het zien, het is nog een paar dagen open."

De 24-jarige Utrechter benadrukte dat er vooralsnog niets concreets speelt. Bazoer hield alle opties open en sloot ook een langer verblijf bij Vitesse niet uit. "Iedereen weet wat ik wil, maar het moet wel een perfect plaatje zijn. Ik weet wat ik hier heb, we gaan Europa in. We gaan het zien, we gaan het zien..."

Vitesse schakelde eerder deze maand het Ierse Dundalk uit en zette donderdag Anderlecht opzij. Na de 3-3 in Brussel werd er in eigen huis met 2-1 gewonnen van de Belgen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Stelling: zonder Bazoer kan Vitesse Europese overwintering sowieso vergeten

Eens
61%
Oneens
39%
(747 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws