Wittek kijkt uit naar Conference League-loting: 'Dat zou wel erg mooi zijn, hè'

Wittek kijkt uit naar Conference League-loting: 'Dat zou wel erg mooi zijn, hè'

27-08-2021 08:26 Laatste update: 10:08
23

Maximilian Wittek speelde donderdagavond naar eigen zeggen misschien wel de beste wedstrijd van zijn leven. De Duitse linksback scoorde tweemaal tegen Anderlecht en bewees Vitesse daarmee een grote dienst. Vrijdag om 13.30 uur zitten de Arnhemmers in de koker voor de loting van de groepsfase van de Conference League.

Wittek onthult in gesprek met de Gelderlander zijn gedroomde tegenstander in de groepsfase. "Eigenlijk maakt het mij niets uit. Alhoewel, als ik dan toch mag kiezen. Tottenham Hotspur zou wel erg mooi zijn, hè. Voetballen op White Hart Lane tegen wereldtoppers als Harry Kane en Son Heung-min", mijmert Wittek. 

Naast grote clubs als Tottenham en AS Roma, kan Vitesse ook minder bekende clubs zoals Lincoln Red Imps en Anorthosis Famagusta FC loten. Dat Wittek hoe dan ook blij is met het behalen van Europees voetbal staat vast. "Dit geeft echt een geweldig gevoel. Iedereen is ontzettend blij. Elke voetballer wil zo hoog mogelijk spelen en Europees voetbal halen. Wij mogen nu de droom van velen leven."