LIVE-discussie: Feyenoord en Utrecht missen aanvallers vanwege mogelijke transfers

LIVE-discussie: Feyenoord en Utrecht missen aanvallers vanwege mogelijke transfers

29-08-2021 11:14 Laatste update: 11:16
271

FC Utrecht en Feyenoord trappen de voetbalzondag om 12.15 uur af in De Galgenwaard. De thuisploeg moet het doen zonder Gyrano Kerk, die op het punt staat een transfer naar Lokomotiv Moskou af te ronden. Bij Feyenoord ontbreekt Robert Bozeník.

Utrecht-trainer René Hake heeft Moussa Sylla opgesteld als vervanger van Kerk. De rappe aanvaller hoopte vorig seizoen al op een transfer, maar die bleef destijds uit. Nu lijkt hij zijn buitenlandse avontuur alsnog te krijgen. Naar verluidt vertrekt hij morgen naar Moskou om de transfer naar Lokomotiv af te ronden.

Aanwinst Mike van der Hoorn krijgt de voorkeur boven Mark van der Maarel, terwijl Anastasios Douvikas Adrian Dalmau uit de basis houdt. Sander van de Streek en Mimoun Mahi keren terug op de bank na blessures.

Bij Feyenoord start Ramon Hendriks centraal achterin naast Gernot Trauner. Tegen IF Elfsborg kreeg Wouter Burger nog de kans, maar hij zit nu weer op de bank. Verder geen verrassingen in de opstelling van Arne Slot, die start met Alireza Jahanbakhsh, Bryan Linssen en Luis Sinisterra in de voorhoede.

De opstellingen:
FC Utrecht: Paes; Ter Avest, Van der Hoorn, Janssen, Warmerdam; Maher, Timber, Ramselaar, Gustafson; Sylla, Douvikas.

Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Hendriks, Malacia; Toornstra, Kökcü, Til; Jahanbakhsh, Linssen, Sinisterra.