Slot over Diallo-geruchten: 'Wie het gaat worden... Met meerdere opties bezig'

Slot over Diallo-geruchten: 'Wie het gaat worden... Met meerdere opties bezig'

Gepubliceerd: zondag 29 augustus 2021 om 12:00zo 29-08-2021 om 12:00

Laatste update: zondag 29 augustus 2021 om 13:27zo 29-08-2021 om 13:27

Arne Slot heeft bevestigd dat Róbert Bozeník op weg is naar Fortuna Düsseldorf. De spits wordt zondag medisch gekeurd in Duitsland. Over de Amad Diallo-geruchten wil de Feyenoord-trainer nog niet veel zeggen.

Dat Bozeník vertrekt, is zo goed als zeker. "Hij is onderweg naar Düsseldorf om medisch gekeurd te worden", vertelt Slot voor de camera van ESPN. "Als hij door de keuring komt, dan zal hij daar voor een seizoen naartoe gaan. Je hebt gezien dat Róbert vorig jaar een moeilijk seizoen heeft gehad. Ik heb hem in de voorbereiding veel laten spelen, heb hem invalbeurten gegeven. Maar je ziet toch dat het moeilijk is voor hem. Dan moet je eerlijk zijn naar elkaar. Ik denk dat het belangrijk is dat hij naar een nieuwe omgeving gaat waar hij meer gaat spelen."

Waar Bozeník waarschijnlijk vertrekt, zo komt Manchester United-talent Diallo mogelijk naar Feyenoord. "Zoals je weet, zijn we donderdagavond teruggekomen. Vrijdag had ik veel contact met de technisch directeur, Frank Arnesen. Maar zaterdag en zondag moet het in mijn ogen over de wedstrijd gaan", aldus Slot. "Ik kan je de exacte status niet vertellen. Maar ik wil er sowieso een aanvaller bij hebben. Wie dat dan gaat worden... We zijn met meerdere opties bezig en hij is er één van."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws