Overmars over Tagliafico, Neres en Onana: 'Transfer beste voor beide partijen'

Overmars over Tagliafico, Neres en Onana: 'Transfer beste voor beide partijen'

29-08-2021 14:41
92

Marc Overmars, directeur voetbalzaken bij Ajax, mag nog aan de bak in de laatste dagen van de transferperiode. Nicolás Tagliafico, David Neres en Andre Onana zouden zomaar eens voor 1 september nog kunnen vertrekken, heeft Overmars voor de wedstrijd tegen Vitesse desgevraagd laten weten.

Tagliafico ligt nog tot 2023 vast en begon tegen Vitesse op de bank, nadat hij rood kreeg tegen PSV en twee wedstrijden schorsing had uitgezeten. Overmars sluit niet uit dat de Argentijn nog een transfer maakt, al bleef hij cryptisch in zijn gesprek met ESPN. "Dat weet ik nog steeds niet, we hebben afspraken gemaakt met hem. En die komen we na. En als de markt nog twee dagen open is, dan kan het zomaar gebeuren, ja."

Wedden

Meer odds

Over Neres was Overmars meer uitgesproken. "Belangstelling? Nou, voor de een wat meer dan de ander. Je ziet dat het allemaal wat zwaarder en trager verloopt. Ik hoef het niet uit te leggen, je ziet dat voorin de plekjes nu al heel erg drukbezet zijn (Steven Berghuis en Mohamed Daramy werden deze zomer naar Amsterdam gehaald, red.), dus wat dat betreft zou het goed zijn als daar wat gebeurt. Hoe groot de kans is dat hij blijft? Ik verwacht klein."

Verder zit Ajax nog met Onana, die pas in november weer inzetbaar is en aan het einde van het seizoen uit zijn contract loopt. "Voor beide partijen is dat het beste", aldus Overmars over een mogelijke transfer van de doelman. "Mocht hij blijven, hebben we wel in het kop zitten hoe we het willen oplossen."