Zivkovic hakt de knoop door, geen terugkeer in de Eredivisie

Zivkovic hakt de knoop door, geen terugkeer in de Eredivisie

29-08-2021 21:20
22

Richairo Zivkovic keert niet terug in de Eredivisie. De spits kiest voor een avontuur in Servië: hij gaat tekenen bij Rode Ster Belgrado.

PEC Zwolle en sc Heerenveen hadden belangstelling voor Zivkovic, die tot voor kort alle opties open hield. Volgens Servische bronnen is de spits geland in Belgrado, waar hij op korte termijn gaat tekenen bij Rode Ster Belgrado. De transfer is een kwestie van tijd.

Zivkovic speelde tweeënhalf jaar bij het Chinese Changchun Yatai, waar hij inmiddels is vertrokken. En dus is Zivkovic een vrije speler. Rode Ster Belgrado had al een tijdje concrete interesse, maar moest even plaatsnemen in de wachtkamer. Naast de club uit Servië waren ook andere clubs in de race, de ene concreter dan de andere.

Zivkovic speelde in de jeugd van FC Groningen en maakte voor ongeveer twee miljoen euro de overstap naar Ajax. In Amsterdam kwam hij niet uit de verf en dus werd hij verhuurd. Eerst aan Willem ll, daarna aan FC Utrecht. Zivkovic speelde daarna voor KV Oostende, Sheffield United, Guangzhou City en Changchun Yatai.

(Tim van Duijn, Nordin 't Hart/VoetbalPrimeur)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie