'Chelsea-move op losse schroeven: Sevilla wil minimaal 80 miljoen voor verdediger'

'Chelsea-move op losse schroeven: Sevilla wil minimaal 80 miljoen voor verdediger'

30-08-2021 08:13 Laatste update: 08:45
6

Sevilla zal Jules Koundé in het slot van de transferperiode niet voor minder dan tachtig miljoen euro gaan verkopen, meldt Marca. Chelsea hoopt de Franse stopper al langere tijd binnen te halen, maar kan niet tot een akkoord komen met Sevilla.

Zaterdag kwam naar buiten dat Chelsea vijftig miljoen euro heeft geboden op Koundé. Dat is echter afgewezen door Sevilla, tot ongenoegen van de tweevoudig international zelf. Koundé wil namelijk maar al te graag de overstap naar Londen maken. De kans lijkt echter klein dat dat nog gaat gebeuren. Marca stelt dat 'alles erop wijst' dat de 22-jarige verdediger in Andalusië blijft.

Sevilla wil hem dus niet laten gaan voor minder dan tachtig miljoen. De laatste uren is er ook geen nieuw aanbod van Chelsea binnengekomen bij de nummer vier van Spanje. The Blues hebben nog tot dinsdagnacht de tijd om een akkoord te bereiken met Sevilla en Koundé; daarna sluit de transfermarkt.

Vorig jaar kon Koundé ook al vertrekken bij Sevilla. Manchester City en Tottenham Hotspur waren in de markt. Laatstgenoemde club werd afgewezen door Koundé zelf, terwijl City zijn komst ook niet kon realiseren. Bij Sevilla heeft de talentvolle verdediger nog een contract tot medio 2026.