Sparta rondt deal met ADO Den Haag af: 'We zijn blij dat het rond is'

Sparta rondt deal met ADO Den Haag af: 'We zijn blij dat het rond is'

30-08-2021 10:37 Laatste update: 11:09
10

Sparta heeft de terugkeer van Aaron Meijers afgerond. De linkervleugelverdediger maakt transfervrij de overstap van ADO Den Haag naar de Kasteelclub, die hij vorig seizoen al op huurbasis diende.

Meijers zat al niet meer bij de wedstrijdselectie van ADO voor het duel met NAC Breda. Sparta heeft maandag zijn komst afgerond. "We waren nog zoek naar een tweede linksback, voor de concurrentie in de selectie. We hebben altijd contact gehouden met Aaron en we wilden hem graag aantrekken."

"Met zijn ervaring en professionaliteit is hij een waardevolle aanwinst, die ook op het middenveld inzetbaar is. We zijn blij dat het rond is en kijken uit naar een hernieuwde samenwerking", zegt technisch directeur Henk van Stee op de clubsite van Sparta.

Ook Meijers is blij terug te zijn. "Ik heb veel zin om weer voor Sparta te spelen. Natuurlijk is het sportief mooi om weer in de Eredivisie uit te komen, dat het weer bij Sparta is, maakt het nog mooier. Hier heb ik een goed jaar meegemaakt, krijg ik opnieuw de kans om samen te werken met een trainer waar ik een goede relatie heb en weet ik dat ik in een fijne spelersgroep terechtkom."