'Ihattaren op weg naar PSV-uitgang: toestemming om op vliegtuig te stappen'

'Ihattaren op weg naar PSV-uitgang: toestemming om op vliegtuig te stappen'

30-08-2021 12:57 Laatste update: 13:14
175

Mohamed Ihattaren is op weg naar de PSV-uitgang. De negentienjarige linkspoot heeft van PSV toestemming om op het vliegtuig te stappen, weet het Eindhovens Dagblad.

Er is nog geen akkoord over de transfer van Ihattaren. De transferwindow sluit dinsdagnacht en zaakwaarnemer Mino Raiola doet er alles aan om een nieuwe club te vinden voor de jeugdinternational. De bestemming van Ihattaren is echter nog 'onbekend', zo klinkt het.

In Italië wordt de naam van Ihattaren gelinkt aan Juventus door journalist Alfred Pedulla. Het ED meldt in navolging daarop dat zowel zijn omgeving als PSV niet bevestigt dat Juventus in de markt is voor de negentienjarige linkspoot.

In gesprek met De Telegraaf gaf Raiola aan dat een transfer noodzaak is voor Ihattaren. "Als het aan de trainer van PSV ligt, belandt Ihattaren op dood spoor. Ik zal er alles aan doen om dat voorkomen", vertelde de invloedrijke zaakwaarnemer.

Ihattaren heeft het sinds de komst van Roger Schmidt lastig bij PSV. De spelmaker lag vorig seizoen een aantal keer overhoop met de Duitse trainer. In de nieuwe voetbaljaargang leek Ihattaren een nieuwe kans te krijgen, maar al snel werd hij verbannen uit de PSV-selectie. Sindsdien traint hij individueel in afwachting van een mogelijke transfer.