'Bestemming Ihattaren bekend: PSV verkoopt spelmaker aan Juve, direct verhuur'

'Bestemming Ihattaren bekend: PSV verkoopt spelmaker aan Juve, direct verhuur'

30-08-2021 13:27 Laatste update: 13:48
305

De nieuwe bestemming van Mohamed Ihattaren lijkt bekend. Transferexperts Fabrizio Romano en Gianluca Di Marzio melden dat de PSV'er op weg is naar Juventus, dat hem direct zal gaan uitlenen aan Sampdoria. Voetbal International meldt echter dat PSV nog geen officieel bod heeft ontvangen.

De berichten over Ihattaren stapelen zich in rap tempo op. Eerder op maandag werd al bekend dat de linkspoot op het vliegtuig mocht stappen van PSV om een transfer te realiseren. Nu wordt dus duidelijk dat Ihattaren op weg is naar Juve en Sampdoria. VI houdt echter een slag om de arm: bij PSV is nog geen enkele aanbieding binnengekomen voor Ihattaren.

Het Eindhovens Dagblad verwacht echter dat de deal maandag of dinsdag beklonken gaat worden. De krant denkt ook dat PSV geen hoge transfersom zal overhouden aan Ihattaren, vanwege zijn huidige situatie.

Ihattaren heeft het sinds de komst van Roger Schmidt namelijk moeilijk bij PSV. De spelmaker lag vorig seizoen een aantal keer overhoop met de Duitse trainer en werd in de nieuwe voetbaljaargang al snel verbannen uit de PSV-selectie. Sindsdien traint hij individueel in afwachting van een mogelijke transfer. 

In gesprek met De Telegraaf gaf Raiola al aan dat een transfer erg belangrijk is voor Ihattaren. "Als het aan de trainer van PSV ligt, belandt Ihattaren op dood spoor. Ik zal er alles aan doen om dat voorkomen", vertelde de invloedrijke zaakwaarnemer.