Feyenoord Transfermarkt en Romano: Nelson komt op huurbasis naar Rotterdam

Feyenoord Transfermarkt en Romano: Nelson komt op huurbasis naar Rotterdam

Gepubliceerd: maandag 30 augustus 2021 om 18:39ma 30-08-2021 om 18:39

Reiss Nelson speelt dit seizoen op huurbasis voor Feyenoord. Dat weten Feyenoord Transfermarkt en Fabrizio Romano zeker. De Engelse vleugelaanvaller wordt tijdelijk overgenomen van Arsenal.

Beide media laten weten dat de deal rond is nadat de contractonderhandelingen tussen Arsenal en Nelson afgerond zijn. De aanvaller heeft tot medio 2023 bijgetekend in het Emirates Stadium en kan daardoor de huuroverstap naar Feyenoord gaan maken. Nelson was het back-upplan nadat een deal met Manchester United voor Amad Diallo afketste vanwege een blessure van laatstgenoemde.

Nelson is een 21-jarige rechtsbuiten uit de Arsenal-jeugdopleiding. Drie seizoenen geleden werd de geboren Londenaar al eens verhuurd door The Gunners: TSG Hoffenheim was toen zijn tijdelijke werkterrein. Dit seizoen kwam Nelson tot dusver tot één officieel duel namens Arsenal. In de Premier League-openingswedstrijd tegen Brentford FC mocht hij negentien minuten invallen.

Daarmee lijkt de selectie van Feyenoord nagenoeg rond. Nelson moet voorin de concurrentiestrijd aangaan met Luis Sinisterra en Alireza Jahanbakhsh, al kan hij ook in de punt van de aanval spelen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws