Feyenoord ontvangt Nelson voor medische keuring, Arnesen 'positief gestemd'

Feyenoord ontvangt Nelson voor medische keuring, Arnesen 'positief gestemd'

Gepubliceerd: dinsdag 31 augustus 2021 om 09:47di 31-08-2021 om 09:47

Feyenoord verwacht zich op de slotdag van de transferperiode te versterken met Reiss Nelson. Het Engelse talent van Arsenal is in Rotterdam voor een medische keuring en blijkt niét te gelden als alternatief voor Amad Diallo.

Als het aan technisch directeur Frank Arnesen had gelegen, waren Diallo én Nelson deze week naar De Kuip gekomen. Diallo raakte op het laatste moment geblesseerd en bleef bij Manchester United, terwijl het helemaal rond was met Feyenoord. Nelson werd aanvankelijk gezien als alternatief voor Diallo.

'Arnesen zag het al voor zich: Diallo én Nelson, daarmee zou hij zijn trainer Arne Slot bedienen met twee talentvolle aanvallers', schrijft Voetbal International dinsdag. 'Nu wordt het alleen Nelson, ook al tijden een prioriteit voor de technisch directeur.'

Feyenoord keurt Nelson dinsdagochtend. "Ja, maar ik heb geleerd niet meer te vroeg te juichen", zegt Arnesen tegen VI over de aanstaande huurdeal. "Dat doe ik pas zodra de handtekeningen zijn gezet en dat is nu (maandagavond, red.) nog niet het geval. Laat ik dan maar zeggen dat ik positief gestemd ben."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws