FC Twente neemt op laatste moment mogelijk nog afscheid van Menig

FC Twente neemt op laatste moment mogelijk nog afscheid van Menig

31-08-2021 11:55 Laatste update: 12:02
58

De kans is groot dat FC Twente nog afscheid gaat nemen van Queensy Menig. De aanvaller is op weg naar het Servische Partizan Belgrado.

Partizan heeft zich gemeld bij Twente en is met de club in onderhandeling over de transfersom. Rond is het nog niet, maar het is aannemelijk dat Menig gaat vertrekken. Meerdere clubs zijn voor hem in de race.

"De gesprekken zijn inderdaad gaande", bevestigt zaakwaarnemer Revien Kanhai van Forza Sports Group aan VoetbalPrimeur. "De markt is daar wat langer open, dus er is meer tijd. De deadline voor de inschrijving voor Europees voetbal ligt op 2 september. Dus die willen we sowieso halen zodat hij Europees kan spelen. Alle partijen proberen er met elkaar uit te komen. Queensy heeft nog een eenjarig contract, dus Twente kan op deze manier nog een prachtige transfersom aan hem overhouden."

Menig speelde in de jeugd van Ajax en werd door de Amsterdammers verhuurd aan PEC Zwolle. Hij speelde daarna voor FC Nantes, Oldham Athletic, weer PEC Zwolle en sinds 2019 bij Twente, dat hem de kans gaf om weer in Nederland te spelen.

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie