Telegraaf: Tagliafico kan vrijwel zeker streep zetten door West Ham-transfer

Telegraaf: Tagliafico kan vrijwel zeker streep zetten door West Ham-transfer

31-08-2021 12:54 Laatste update: 13:03
30

Een transfer van Nicolás Tagliafico naar West Ham United is 'vrijwel onmogelijk', meldt De Telegraaf. Eerder berichtte de ochtendkrant over een akkoord tussen Ajax en The Hammers, maar momenteel is het stil vanuit Londen.

Maandag kwam naar buiten dat de clubs akkoord waren over een transfersom van twaalf miljoen euro voor Tagliafico, waarna de linksback een eerste aanbod van West Ham weigerde. De Telegraaf meldt dat het sindsdien stil is vanuit het West Ham-kamp.

De ochtendkrant ziet dat een transfer op Deadline Day 'vrijwel onmogelijk' is voor Tagliafico. De Argenijn is momenteel met het nationale elftal in Venezuela, terwijl zijn zaakwaarnemer vanwege de coronarestricties niet kan afreizen naar Londen.

Het doorgaans betrouwbare The Athletic berichtte overigens dat West Ham helemaal geen interesse heeft in Tagliafico. De Ajacied zou door agenten zijn aangeboden bij de club uit Londen, maar West Ham heeft hem naar verluidt niet nodig.

Tagliafico speelt inmiddels ruim 3,5 jaar bij Ajax. De Amsterdammers pikten hem in de winter van 2018 op bij Independiente. Ajax maakte toen vier miljoen euro over naar de Argentijnse club.