Harroui reageert op fraaie transfer: 'Hier droom je van als voetballer'

Harroui reageert op fraaie transfer: 'Hier droom je van als voetballer'

Abdou Harroui heeft heel veel zin in zijn avontuur bij Sassuolo. Op Deadline Day werd bekend dat de middenvelder Sparta gaat verlaten en in de Italiaanse Serie A gaat spelen.

Een droomtransfer, zo wil Harroui de afgeronde deal het liefst beschrijven. "Ik heb er ongelooflijk veel zin in", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad. "Spelen in de Serie A, daar droom je van als voetballer. Ik hoop hier net zo belangrijk te worden als dat ik bij Sparta was. En daar zal ik alles aan doen."

Harroui stond volgens de krant ook in de belangstelling van clubs uit Spanje, Griekenland, Duitsland, Frankrijk en Engeland. "Maar ik kijk al veel langer naar wedstrijden in de Serie A en de laatste tijd vanzelfsprekend ook naar Sassuolo. Er spelen hier met Juventus, AS Roma, AC Milan en Inter zoveel grote clubs. Het lijkt me geweldig om hier te voetballen. Het is een prachtig avontuur."

Bij Sassuolo tekent Harroui voor vijf jaar. Hij had bij Sparta nog een contract voor tien maanden. Afgesproken is dat de middenvelder op huurbasis naar Italië zal gaan en dat daar een vergoeding voor betaald zal worden aan de Kasteelclub. De hoogte van dat bedrag is niet duidelijk.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s