Harroui hakt knoop door en beëindigt transfersoap: Ik ben erg blij

Harroui hakt knoop door en beëindigt transfersoap: "Ik ben erg blij"

31-08-2021 13:40 Laatste update: 14:32
Serie A 11 Reacties

De transfersoap rond Abdou Harroui is voorbij: niet Nottingham Forest, Olympiakos, Lille OSC, Galatasaray of Aston Villa, maar Sassuolo is de nieuwe club van de 23-jarige middenvelder, die overkomt van Sparta.

Sassuolo neemt Harroui definitief over van Sparta, voor naar verluidt 3 miljoen euro. De Rotterdamse club had aanvankelijk met Nottingham Forest een akkoord over een transfersom van 3,5 miljoen euro, maar de Championship-club wilde niet langer wachten op de middenvelder en haakte af.

Harroui vloog maandag naar Italië, werd dinsdagavond medisch gekeurd en heeft inmiddels zijn handtekening gezet. "Ik ben erg blij, kom op Sassuolo", zei hij tegen Sky Sport Italia. De bevestiging van Sassuolo en Sparta is een kwestie van tijd. Bij de huidige nummer acht van de Serie A is hij de opvolger van Mehdi Bourabia, die naar Spezia verkast.

Harroui kwam afgelopen weekend niet in actie tijdens de verloren competitiewedstrijd van Sparta tegen Go Ahead Eagles (2-0). In aanloop naar zijn onvermijdelijke transfer zou voetballen immers een te groot risico zijn voor hem en Sparta.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s