'Viergever vertrekt op Deadline Day niet naar Feyenoord, maar naar de Bundesliga'

'Viergever vertrekt op Deadline Day niet naar Feyenoord, maar naar de Bundesliga'

Gepubliceerd: dinsdag 31 augustus 2021 om 17:34di 31-08-2021 om 17:34

Nick Viergever staat voor een transfer naar de Bundesliga. Volgens Voetbal International gaat de verdediger van PSV de overstap maken naar Greuther Fürth.

Viergever stond ook op de radar bij Feyenoord, maar intern was niet iedereen overtuigd van zijn kwaliteiten. De linksbenige verdediger heeft nu zelf besloten om een andere stap te zetten en volgens VI is dat een transfer naar Greuther Fürth. Die ploeg promoveerde afgelopen seizoen naar de Bundesliga. De transfer moet nog afgerond worden.

De voormalig verdediger van onder meer AZ en Ajax kan bij PSV niet meer rekenen op veel speeltijd onder trainer Roger Schmidt. Die geeft de voorkeur aan André Ramalho, Olivier Boscagli en ook Armando Obispo. In Duitsland kan Viergever een nieuwe start maken en zich wellicht wel in het basiselftal spelen.

Bij Fürth zou Viergever samen kunnen komen te spelen met Jetro Willems. De linksback transfereerde een aantal dagen geleden gratis van Eintracht Frankfurt naar de kersverse Bundesliga-club. Ook Justin Hoogma, die op huurbasis overkwam van Hoffenheim, speelt bij Greuther.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws