'Feyenoord sloeg last-minute aanbieding op reserve Antonucci af'

'Feyenoord sloeg last-minute aanbieding op reserve Antonucci af'

01-09-2021 10:52 Laatste update: 10:56
87

Het Franse Troyes heeft op de valreep een poging gedaan om Francesco Antonucci op te halen bij Feyenoord. Technisch directeur Frank Arnesen weigerde en wil de Belg graag bij de selectie houden.

Dat meldt L'Équipe. Troyes meldde zich dinsdagavond bij Feyenoord voor Antonucci en deed volgens de Franse sportkrant een bod van 2,5 miljoen. Het is de vraag of het door L'Équipe genoemde bedrag klopt, gezien de huidige situatie van Feyenoord en de rol van Antonucci had Arnesen waarschijnlijk wel geaccepteerd. De Belgische middenvelder is reservespeler onder Arne Slot. Het is geen geheim dat Feyenoord amper tot geen bestedingsruimte heeft.

Desondanks besloot Arnesen niet mee te gaan en het aanbod van Troyes te weigeren. En dus blijft Antonucci in ieder geval tot de winter bij Feyenoord. Meerdere Keuken Kampioen Divisie-clubs hadden het vizier gericht op Antonucci, die aanvankelijk niet eens wist dat hij verhuurd mocht worden. Dat bericht verscheen wel in de media. Antonucci ligt nog vast tot 2024.

Antonucci werd door Feyenoord al eens verhuurd aan FC Volendam, dat hem ook al twee keer huurde van zijn vorige club AS Monaco. Hij tekende vorig jaar voor vier seizoenen bij Feyenoord.