De Jong weerlegt gekke PSV-geruchten: 'Verklaarbaar waarom het zo is'

De Jong weerlegt gekke PSV-geruchten: 'Verklaarbaar waarom het zo is'

Gepubliceerd: donderdag 2 september 2021 om 09:30do 02-09-2021 om 09:30

Jérôme Boateng, Lorenzo Insigne en Angelo Fulgini waren de afgelopen transferperiode níet in beeld bij PSV. Technisch directeur John de Jong maakt dat duidelijk, naar aanleiding van de vele geruchten in de media.

PSV zou een lijntje hebben uitgegooid naar Insigne, op Deadline Day een poging hebben gedaan voor Boateng en een bod van acht miljoen hebben neergelegd bij Angers voor Fulgini. "Ik lees lang niet alles", zegt De Jong tegen het Eindhovens Dagblad.

"Maar via collega's of kennissen hoor je natuurlijk wel grotendeels wat er geschreven wordt. Soms klopt er niks van, al is het ook wel verklaarbaar waarom het zo is. De belangen van zaakwaarnemers en clubs kunnen soms flink uiteenlopen, om maar wat te noemen. Nee, Boateng en Insigne hebben we niet op de radar gehad. En over Fulgini hebben we een paar jaar geleden voor het laatst een keer intern gesproken", zegt De Jong.

De Jong houdt zich bij de feiten en presenteerde een aantal belangrijke spelers voor PSV, maar ook sommige contracten werden verlengd. "Er is balans. Aan de ene kant wil je een selectie samenstellen die kan strijden om de titel. Dat is het hoofddoel en daarbij probeer je te bereiken dat er voor iedereen perspectief is. Binnen onze opleiding hebben we ook een aantal belangrijke contractverlengingen gerealiseerd, met spelers die in de toekomst in ons eerste elftal kunnen doorbreken"

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Met deze selectie kan PSV kampioen worden

Ja
81%
Nee
19%
(1013 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws