'Als je het goed doet is er interesse, maar het beste om bij PSV te blijven'

'Als je het goed doet is er interesse, maar het beste om bij PSV te blijven'

02-09-2021 09:51
49

Noni Madueke heeft als doel om de top te halen. De aanvaller stond in de belangstelling van diverse clubs uit de Premier League, maar heeft desondanks geen spijt dat hij bij PSV is gebleven. Hij verlengde er onlangs zijn contract.

"Bij PSV ben ik belangrijk voor het team, maak ik goals en doe ik wat ik moet doen als aanvaller. We zijn goed begonnen, staan eerste in de competitie, het is alleen jaammer dat we niet naar de Champions League gaan", zegt Madueke tegen The Mirror

Via PSV hoopt Madueke de top te bereiken. "Ik heb hoge verwachtingen van mezelf. Ik denk dat ik een van de beste spelers van de competitie kan worden en dat is wat ik ook wil bereiken. Nederland is mooi. Het is er wat rustiger dan in Londen. Daardoor blijft de afleiding minimaal en kan ik me focussen op voetbal", zegt de negentienjarige Brit.

PSV maakte onlangs bekend dat Madueke zijn contract met één jaar heeft verlengd, tot 2025. "Ik ben blij dat ik mijn toekomst aan PSV heb verbonden, ik voel me gelukkig. Ja, als je het goed doet is er altijd interesse. Maar het is het beste om bij PSV te blijven. Dit is de juiste keuze."

Madueke wil ooit terug naar Engeland om te slagen in de Premier League. "Dat is de beste competitie ter wereld en iedere jonge speler uit Engeland wil daar spelen. Ik ben niet iemand die bang is om ergens anders heen te gaan. Wat het ook is, welk land, ik ben niet bang om de sprong te wagen. Ik heb de drive om de beste te worden en ben nooit tevreden."