Ziyech haalt uit naar 'clown' bij Marokko: 'Spreek dan de waarheid...!!!'

Ziyech haalt uit naar 'clown' bij Marokko: 'Spreek dan de waarheid...!!!'

Gepubliceerd: donderdag 2 september 2021 om 18:38do 02-09-2021 om 18:38

Hakim Ziyech lijkt de komende tijd niet voor te komen in de plannen van Marokko-bondscoach Vahid Halilhodzic. De Bosnische coach gaf eerder al aan 'discipline te missen' bij de Chelsea-aanvaller, die er vervolgens met gestrekt been ingaat richting de bondscoach.

Naar verluidt wilde Ziyech geen risico's nemen bij Marokko, omdat hij net hersteld was van een blessure die hem een flinke tijd langs de kant heeft gehouden bij Chelsea. Halilhodzic had daar geen boodschap aan en liet hem uit de selectie voor de komende interlandperiode. Noussair Mazraoui zou het opgenomen hebben voor zijn oude Ajax-ploeggenoot, maar kreeg ook de wind van voren. De back is ook niet geselecteerd voor het nationale elftal.

Ziyech doet donderdag nog even een schepje bovenop de verhitte strijd met Halilhodzic. De Chelsea-speler post in een story op Instagram de tekst: 'De volgende keer als je spreekt, SPREEK DAN DE WAARHEID...!!!', met een emoji van een clown achter zijn tekst. Hiermee richt Ziyech zich op de Marokko-bondscoach, die op een persconferentie uithaalde naar de aanvaller.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws