Atlético-baas doet oproep aan fans na Griezmann-move: 'Gaan we niks mee vooruit'

Atlético-baas doet oproep aan fans na Griezmann-move: 'Gaan we niks mee vooruit'

03-09-2021 10:17
29

Atlético Madrid-voorzitter Enrique Cerezo zou het begrijpen als de fans van Los Rojiblancos Antoine Griezmann uit gaan fluiten. De 73-jarige Spanjaard roept de supporters echter op om dat niet te doen.

"Ik zou het begrijpen als de fans Griezmann uit gaan fluiten, maar daar gaan we niets mee vooruit", vertelt Cerezo bij El Larguero. "Hij is hier vertrokken op een vreemde manier, maar hij heeft laten zien dat hij super graag terug wilde keren naar Atlético."

Griezmann vertrok in 2019 op een onrustige manier bij de Spaanse landskampioen. Zo kwam de Fransman niet opdagen bij Atlético voor een trip naar Amerika om een transfer te forceren. Uiteindelijk kreeg Griezmann zijn gewenste overstap naar Barcelona, dat hem voor 120 miljoen euro overnam.

Twee jaar later keert de linkspoot dus terug op het oude nest. Zijn twee jaar bij Barcelona liepen namelijk niet zoals Griezmann gehoopt had: hij wist nooit zijn Atlético-vorm te bereiken in Catalonië. De Madrilenen huren Griezmann voor een seizoen, waarna hij verplicht voor veertig miljoen euro wordt overgenomen.