Linssen: 'Ik kan je één ding verzekeren: niet eerste opstootje dat ik gezien heb'

Linssen: 'Ik kan je één ding verzekeren: niet eerste opstootje dat ik gezien heb'

Gepubliceerd: vrijdag 3 september 2021 om 16:13vr 03-09-2021 om 16:13

Laatste update: vrijdag 3 september 2021 om 16:22vr 03-09-2021 om 16:22

Bryan Linssen kijkt niet op van de confrontaties in de Feyenoord-kleedkamer, die in de documentaireserie 'Dat Ene Woord - Feyenoord' te zien zijn. Volgens de gelegenheidsspits gebeurt dit wel vaker in de kleedkamers.

Tygo van Marion
ROTTERDAM

In de serie komen onder meer beelden van een aanvaring tussen Dick Advocaat en Leroy Fer voorbij. "Vaak is het ook maar – hoe lang zal dat zijn, zo'n momentje? – drie, vier seconden", aldus Linssen voor de camera van VoetbalPrimeur. "Dan heb je een uitbarsting, gebeurt ook weleens met spelers onder elkaar, maar dat is zo weer voorbij en ga je eigenlijk weer door. Voor ons is dat niet echt een issue. Het gebeurt en daarna ga je weer het veld op."

Dergelijke kleedkamerruzies blijven meestal niet heel lang door etteren, verzekert Linssen. "Als het goed is afgelopen, maakt het allemaal niks uit. Als het slecht afloopt, praat je er een dag erna over met elkaar. En dan zeg je: wat daar is gebeurd, is niet goed. En dan ga je door. Maar als het nu op tv gaat komt, zal het voor heel veel mensen wel zijn: wat gebeurt daar nou? Maar ik kan je één ding verzekeren: het is niet de eerste keer dat ik een opstootje in de kleedkamer heb gezien. Of dat een trainer boos wordt op een speler en dat die wat terug zegt, dat gebeurt bijna jaarlijks wel. En bij sommige clubs maandelijks."

Bekijk hieronder de volledige video:

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Camera's in de kleedkamer: ben jij er een voorstander van?

Ja
29%
Nee
71%
(1499 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws