'Younes maakt zich onmogelijk en wordt niet ingeschreven voor Europa League'

'Younes maakt zich onmogelijk en wordt niet ingeschreven voor Europa League'

04-09-2021 16:32
32

Amin Younes heeft geen toekomst meer bij Eintracht Frankfurt. De vleugelaanvaller, die voorheen bij Ajax speelde, is door de Duitse club niet ingeschreven voor de Europa League. Ook voormalig Spartaan Ragnar Ache zit er niet bij.

Dat blijkt uit de officiële selectie die door Frankfurt aan Duitse media, waaronder Kicker, is gegeven. Het lijkt erop dat Younes zich met zijn fratsen onmogelijk heeft gemaakt bij de Bundesliga-club. Tijdens de onderhandelingen over een nieuw contract eiste de vleugelaanvaller namelijk een zeer hoog salaris en dat werd niet gewaardeerd door Eintracht. Even later ketste een transfer naar Al-Shabab in Saoedi-Arabië af.

In de eerste drie competitiewedstrijden van dit seizoen maakte Younes vervolgens al geen minuten en in de Europa League zal hij dat dus ook niet gaan doen. Frankfurt houdt hem buiten de selectie, net als voormalig Sparta-spits Ache. Hij werd als invaller gebruikt in alle drie de Bundesliga-wedstrijden die de formatie van trainer Oliver Glasner dit seizoen speelde, maar in Europa is hij klaarblijkelijk niet nodig.

Eintracht Frankfurt speelt in de Europa League in poule D tegen Fenerbahçe, Royal Antwerp en Olympiakos.