Sevilla blokkeerde Chelsea-deal op Deadline Day: 'Club vond het beter'

Sevilla blokkeerde Chelsea-deal op Deadline Day: 'Club vond het beter'

Gepubliceerd: zondag 5 september 2021 om 12:02zo 05-09-2021 om 12:02

Het leek erop dat Jules Koundé de overstap zou maken van Sevilla naar Chelsea, maar de Spaanse club is toch voor een transfer gaan liggen. De clubleiding wilde de Franse verdediger graag behouden.

Chelsea en Sevilla onderhandelden over een miljoenentransfer, maar de Engelse club kreeg Koundé uiteindelijk niet. Sevilla wilde dat Chelsea de vastgestelde afkoopsom van tachtig miljoen euro zou betalen.

"Koundé is gebleven omdat de clubleiding dat het beste vond, gebaseerd op de aanbiedingen die er lagen", zegt trainer Julen Lopetegui tegen Diario de Sevilla. "En voor mij als trainer is het positief dat Jules gebleven is."

Op Deadline Day legde Chelsea een nieuw bod neer voor Koundé. "Het was een prima bedrag, maar voldeed niet aan onze criteria", zei technisch directeur Monchi van Sevilla.

"Het elftal begint langzaam vorm te krijgen en dat Jules daar onderdeel van is, is zonder twijfel goed. We vertrouwen erop dat hij hier doorgaat en zich blijft ontwikkelen. Dat is het allerbelangrijkste", zegt Lopetegui.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws