PSG-vertrek vóór komst Messi: 'Achteraf wel jammer dat je dat niet meemaakt'

PSG-vertrek vóór komst Messi: 'Achteraf wel jammer dat je dat niet meemaakt'

Gepubliceerd: dinsdag 7 september 2021 om 13:11di 07-09-2021 om 13:11

Mitchel Bakker had Paris Saint-Germain nog maar net verruild voor Bayer Leverkusen, toen de Franse topclub de ene naar de andere topper binnenhaalde. De 21-jarige Nederlander zag onder meer Lionel Messi neerstrijken in het Parc des Princes.

"Dat zag ik niet aankomen, nee, toen ik er nog was. Natuurlijk dacht ik wel dat de club aankopen zou doen, maar niet dat dit zou gebeuren", zegt Bakker tegen het Noordhollands Dagblad. "Het is mooi voor de club. Ja, achteraf is het wel jammer dat je dat niet meemaakt, dat je niet tussen die jongens in de kleedkamer zit. Maar ja, het moet zo zijn. Ik was al vertrokken naar Leverkusen."

Bakker pendelde de afgelopen twee seizoenen tussen basis en bank bij PSG. "Ik speelde de ene keer wel en de andere keer niet. En dit voorjaar had ik 'wat dingetjes' met de trainer, ja, klopt", stelt de linksback. "Ook komend seizoen zou ik niet elke week gaan spelen, denk ik. Daarom was het beter te vertrekken. Ik kon wel blijven, mijn contract liep nog twee jaar door, maar het was beter om ergens heen te gaan waar ik elke week kon spelen. Dat is nu in Leverkusen. Ik ben tevreden."

Bakker kent een verdienstelijke start bij Leverkusen. Hij maakt kans op de eretitel Talent van de Maand augustus in de Bundesliga.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws