'Overmars verspreekt zich over Gravenberch-contract: geen optie om te verlengen'

'Overmars verspreekt zich over Gravenberch-contract: geen optie om te verlengen'

09-09-2021 13:15
121

Ajax kan het contract van Ryan Gravenberch niet via een clausule verlengen. Directeur voetbalzaken Marc Overmars gaf in gesprek met de Ajax-clubkanalen aan dat de Amsterdammers deze optie wél hebben. Navraag van Ajax Showtime bij de landskampioen leert echter dat dit niet klopt.

Gravenberch ligt nog tot medio 2023 vast in Amsterdam. Overmars stelde dat Ajax de verbintenis van de negentienjarige middenvelder via een optie kan verlengen. "Gravenberch heeft een optie in zijn contract die wij kunnen lichten. Dat is een item waarvoor we de komende maanden rondom de tafel gaan zitten", zei de Ajax-directeur.

Dat klopt echter niet, meldt Ajax Showtime nadat het navraag heeft gedaan. Tijdens het betreffende interview dacht Overmars dat Gravenberch tot medio 2022 vastlag in Amsterdam, met een optie tot medio 2023. De zevenvoudig Oranje-international heeft echter een vast contract tot en met 2023.

Desondanks wil Ajax Gravenberch nog steeds langer aan zich binden. De middenvelder heeft nog geen aanbieding op zak van de landskampioen. Ajax wil binnenkort om de tafel gaan met Gravenberch, die zelf ook niet onwelwillend staat tegenover die gesprekken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie