'Mollige' Neymar haalt gram met glansrol: 'Weet niet wat ik nog meer moet doen'

'Mollige' Neymar haalt gram met glansrol: 'Weet niet wat ik nog meer moet doen'

Gepubliceerd: vrijdag 10 september 2021 om 07:53vr 10-09-2021 om 07:53

Neymar vertolkte donderdag opnieuw een hoofdrol voor Brazilië tijdens de 2-0 zege op Peru in de WK-kwalificatie. De 29-jarige aanvaller van Paris Saint-Germain haalde na afloop zijn gram bij de media en de fans, van wie hij maar weinig waardering voelt.

Neymar was in Recife goed voor een assist en een doelpunt, alweer zijn 69ste voor de Seleção. "Ik weet niet wat ik nog meer moet doen om het respect van fans te verdienen", reageert hij in gesprek met Globo. De dribbelaar beklaagt zich over de kritiek die hem ten deel valt. Zo werd er gesuggereerd dat hij te zwaar zou zijn. "Dit is niet normaal. Het gebeurt ook al wat langer. Door jullie verslaggevers, commentatoren en ook anderen. Soms heb ik niet eens zin om interviews te geven."

Neymar toont op Twitter zijn afgetrainde lichaam na de zege op Peru. Hij stelde na een kwartier Everton Ribeiro in staat om de score te openen. Vlak voor rust sloeg hij zelf in de rebound toe. De Brazilianen zijn met acht overwinningen in acht duels hard op weg naar het WK in Qatar.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws