Bosz ziet dat rust is wedergekeerd bij Lyon: 'Meer focus op de trainingen'

Bosz ziet dat rust is wedergekeerd bij Lyon: 'Meer focus op de trainingen'

Gepubliceerd: vrijdag 10 september 2021 om 13:00vr 10-09-2021 om 13:00

Peter Bosz ziet meer concentratie bij de spelers van Olympique Lyon op de training. De Nederlandse coach merkt op dat er veel geruchten waren rondom de Franse club, maar ziet dat de rust weer is wedergekeerd.

Voor de interlandperiode boekte Bosz zijn eerste Ligue 1-overwinning van het seizoen op bezoek bij FC Nantes (0-1). Zondag staat het treffen met RC Strasbourg op het programma. "Vrijdag was de eerste keer in twee weken tijd dat we met bijna iedereen van de selectie hebben getraind", vertelt Bosz op een persconferentie. "Maar ik zie op de training wel dat er meer focus is."

"Sinds mijn komst bij Lyon zijn er veel geruchten geweest", gaat Bosz verder. "De transferwindow is nu dicht en tot januari heb ik de beschikking over deze groep. Ik ga de komende tijd hard met ze aan de slag."

Lyon staat nu op een negende plek in de Franse competitie. Na de wedstrijd tegen Strasbourg staan er twee zware ontmoetingen op het programma voor Bosz en co.: op donderdag gaat Lyon op bezoek bij Rangers FC, waarna het drie dagen later een uitduel bij Paris Saint-Germain speelt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws