Busquets prijst Koeman en 'geweldige versterking' Memphis bij FC Barcelona

Busquets prijst Koeman en 'geweldige versterking' Memphis bij FC Barcelona

Gepubliceerd: maandag 13 september 2021 om 13:26ma 13-09-2021 om 13:26

Laatste update: maandag 13 september 2021 om 13:30ma 13-09-2021 om 13:30

Sergio Busquets is onder de indruk van Memphis Depay en Ronald Koeman. Volgens de 33-jarige middenvelder hebben de Nederlandse aanvaller en trainer veel invloed op de huidige staat van Barcelona, dat sportief goed presteert.

"We hebben vertrouwen in de trainer en zijn staf", zegt Busquets op de persconferentie voor Barcelona - Bayern München over Koeman. "We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. We komen uit een situatie met veel veranderingen, maar onze neuzen staan dezelfde kant op. Iedereen ziet dat Koeman veel impact heeft. De afgelopen jaren is het vaak lastig geweest, maar Koeman weet wat hij wil. En dat werkt."

Ook Memphis staat er goed op bij Busquets. In zijn eerste drie competitiewestrijden was de Oranje-vedette steeds goed voor een assist of goal. "Hij is heel goed begonnen, niet alleen door zijn goals en assists. Memphis heeft indrukwekkende jaren achter de rug en is nu al een geweldige versterking gebleken. Hopelijk blijft dat zo. Frenkie de Jong en Luuk de Jong zullen het hem makkelijker maken. Zulke talentvolle spelers zijn altijd welkom bij de club."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws