Koeman: 'Het is niet waar dat er voorwaarden zijn, we praten niet over de kwestie'

Koeman: 'Het is niet waar dat er voorwaarden zijn, we praten niet over de kwestie'

Gepubliceerd: maandag 13 september 2021 om 14:20ma 13-09-2021 om 14:20

Ronald Koeman benadrukt dat er geen voorwaarden kleven aan een eventuele contractverlenging bij FC Barcelona. Club en trainer staan open voor een verlengde samenwerking, die afgelopen zomer stuk dreigde te gaan.

Koeman won in zijn eerste seizoen de Copa del Rey, maar liep het kampioenschap mis in het slot van het seizoen. Voorzitter Joan Laporta twijfelde of Koeman wel door kon gaan en sprak met andere kandidaten, maar uiteindelijk gaf hij groen licht voor een tweede seizoen.

"Onze relatie is goed", zegt Koeman op een persconferentie. "Als er dingen zijn, praten we erover. We willen het beste van de club, dat is altijd het belangrijkste. Ik heb geen probleem met de president en we praten over dingen over de club. een perfecte relatie voor mij. We hebben kleine dingen gehad, maar het gaat goed met ons."

Er zitten geen voorwaarden aan een contractverlenging van Koeman. "Het is niet waar dat er voorwaarden zijn. Op dit moment praten we niet over deze kwestie. Barcelona-coach zijn is winnen en we bevinden ons in een tijd waarin we hard moeten werken. Mijn toekomst is niet belangrijk, de toekomst van de club en het team is belangrijk. Morgen (dinsdag tegen Bayern München, red.) hebben we een kans om te concurreren."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws