Breaking news

Van de Ven doet zijn verhaal: 'Weinig mensen weten wat er nou écht speelde'

'De mensen die Feyenoord nog niet kennen, doen dat hopelijk na morgen wel'

'De mensen die Feyenoord nog niet kennen, doen dat hopelijk na morgen wel'

Gepubliceerd: maandag 13 september 2021 om 18:15ma 13-09-2021 om 18:15

Ofir Marciano zal de spelers van Feyenoord het beste in kunnen lichten over Maccabi Haïfi, de tegenstander van aanstaande dinsdag. De doelman is de vaste nummer één van Israël en diende negen jaar MS Asjdod uit dat land.

Feyenoord neemt het dinsdag in de groepsfase van de Conference League op tegen Maccabi Haïfa. "In de Israëlische competitie spelen talentvolle, technische spelers", zegt Marciano op de clubsite van Feyenoord. "Maccabi Haifa is een goede ploeg en we verwachten een moeilijke wedstrijd. We zijn daarop voorbereid. Alles moet goed zijn om Maccabi in eigen huis te verslaan."

Marciano wijst het grootste verschil tussen de Israëlische en Nederlandse competitie aan. "Het tempo. In Israël is er veel respect voor Feyenoord. Iedereen ziet Feyenoord als een grote club, met een mooie historie. De mensen die de club nog niet kennen, zullen ons na morgenavond hopelijk wel kennen."

Feyenoord kan zijn borst natmaken voor Maccabi Haïfa, zegt Marciano. "De supporters stuwen de ploeg naar voren en Maccabi heeft een ploeg die Europees succesvol kan zijn. Dat hebben ze in het verleden bewezen. Het kan een interessante wedstrijd worden."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie gaat er winnen?

(1784 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws