'Stressvolle week' voor Koopmeiners: Af en toe ben ik wel een beetje jaloers

'Stressvolle week' voor Koopmeiners: "Af en toe ben ik wel een beetje jaloers"

Gepubliceerd: dinsdag 14 september 2021 om 14:15di 14-09-2021 om 14:15

Teun Koopmeiners heeft het 'onwijs' naar zijn zin bij Atalanta Bergamo. Dat vertelt broertje Peer aan NH Sport. De twee zagen elkaar jarenlang bijna dag en nacht.

Koopmeiners groeide de laatste jaren uit tot een belangrijke speler voor AZ en is sinds kort speler van Atalanta Bergamo. De eerste weken bevallen goed, vertelt broertje Peer, die maandagavond met Jong AZ te sterk was voor De Graafschap (2-1). Hij zorgde zelf voor de openingstreffer.

"Het gaat onwijs goed", zegt Peer over de eerste weken van Teun in Italië. "Mijn moeder is er nog en mijn vader is er ook geweest. Het is natuurlijk een stressvolle week, want hij moet bijvoorbeeld nog een huis regelen. Maar Teun geniet van de club en de stad, het is daar onwijs mooi."

"Ik hoor alleen maar positieve verhalen, dus af en toe ben ik wel een beetje jaloers", vervolgt hij. "Misschien dat ik binnenkort bij hem op bezoek ga, maar voor nu laat ik hem met rust. Het is allemaal nieuw en veel mensen willen erheen. Als hij een beetje gesetteld is, komt dat wel."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Koopmeiners slagen in Italië?

(458 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws