Koeman onder vuur in Spanje, Laporta blust Barça-brandje: 'We respecteren hem'

Koeman onder vuur in Spanje, Laporta blust Barça-brandje: 'We respecteren hem'

Gepubliceerd: dinsdag 14 september 2021 om 14:53di 14-09-2021 om 14:53

Het is wat onrustig in de aanloop naar het Champions League-weerzien van FC Barcelona met Bayern München. Een aantal uitspraken van Ronald Koeman doet stof opwaaien in Catalonië, maar volgens Barça-president Joan Laporta is er weinig aan de hand.

Koeman zei in een interview met de NOS dat Barcelona 'dankzij mij toekomst heeft'. Daarnaast bekritiseerde hij Laporta, die afgelopen zomer verwarring zaaide over zijn positie. "Wanneer je als club een beetje de boel laat waaien en niet duidelijk bent in de toekomst van een trainer, dan krijg je speculaties. En als jij degene bent die de trainer is, dan is dat niet leuk."

Twee voormalig adviseurs van Laporta haalden de laatste 24 uur uit naar Koeman, maar Laporta probeert het brandje te blussen. "Het is een normale relatie tussen een trainer en een president", wordt Laporta geciteerd door Mundo Deportivo. "We kunnen het goed met elkaar vinden. Ik mag hem en heb alle vertrouwen in hem."

"De relatie is goed, niemand hoeft er wat achter te zoeken. We hebben allemaal vertrouwen in de trainer. Hij heeft onze steun en we respecteren hem", aldus Laporta, die hoopt dat Koeman dinsdagavond voor een overwinning op Bayern München kan zorgen, een jaar na de 2-8 in Lissabon. "Hem geluk wensen is mezelf geluk wensen: we zitten in hetzelfde schuitje, met dezelfde doelstellingen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat wordt Barça - Bayern vanavond?

(862 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws