PEC ziet in tegenstelling tot Verbeek wel brood in Koolwijk, ook Fernandes tekent

PEC ziet in tegenstelling tot Verbeek wel brood in Koolwijk, ook Fernandes tekent

Gepubliceerd: woensdag 15 september 2021 om 17:38wo 15-09-2021 om 17:38

PEC Zwolle heeft Ryan Koolwijk en Leandro Fernandes gepresenteerd. Beide middenvelders tekenen een contract voor één seizoen in Overijssel, met een optie voor nog een jaar.

PEC zat verlegen om middenvelders nu Pelle Clement de komende maanden is uitgeschakeld en ook Mustafa Saymak fysieke klachten heeft. "Ryan is fysiek sterk en heeft veel ervaring, terwijl Leandro als aanvallende middenvelder een goede indruk heeft gemaakt toen hij hier begin dit seizoen op proef was", legt technisch manager Mike Willems uit op de clubsite. "Het is mooi dat het gelukt is beide spelers aan de selectie toe te voegen. Ze zijn fit en staan in de startblokken om de eerste meters op het trainingsveld deze week te maken."

Koolwijk begon het seizoen bij Almere City FC, maar daar werd zijn contract onlangs ontbonden. Gertjan Verbeek had de 36-jarige routinier niet meer nodig. De 21-jarige Fernandes doorliep de jeugdopleiding van PSV en maakte in 2018 de overstap naar Juventus. De Italiaanse topclub verhuurde hem de laatste jaren aan Fortuna Sittard en Pescara, maar deze zomer liep zijn contract af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws