Feyenoord zwaait Portugees alweer uit: 'Neem met zwaar hart afscheid'

Feyenoord zwaait Portugees alweer uit: 'Neem met zwaar hart afscheid'

Gepubliceerd: woensdag 15 september 2021 om 19:15wo 15-09-2021 om 19:15

Feyenoord heeft afscheid genomen van Bernardo Silva. De twintigjarige Portugees maakt via Instagram bekend dat hij is vertrokken bij de Rotterdamse club.

Silva kwam vorige zomer transfervrij over van Benfica. Hij sloot aan bij Feyenoord O21, maar door de coronacrisis kwam die ploeg lange tijd niet in actie. In januari werd de middenvelder verhuurd aan FC Dordrecht, waarvoor hij elf keer zijn opwachting maakte in de Keuken Kampioen Divisie.

'Ik wil Feyenoord bedanken. Ik ben heel dankbaar voor de kans die ik heb gekregen en heb niets dan liefde voor deze club. Ik voelde mij vanaf de eerste dag welkom', schrijft Silva. Hij stelt tegelijkertijd dat de coronapandemie er flink inhakte. 'Vorig seizoen was heel ongelukkig en moeilijk om mee te maken voor iedereen. We konden lange tijd niet samen trainen, we konden zelfs niet oefenen met de bal. Het was mentaal en fysiek zwaar.'

'Ik ben gegroeid in dit huis, als speler, maar ook als mens. De club en de stad zijn heel speciaal. Ik neem met een zwaar hart afscheid, want ik zal altijd het gevoel hebben dat dingen om verschillende redenen heel anders hadden kunnen zijn', laat de controleur weten, zonder verder uit te weiden over zijn vertrek.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Benny (@bennyy66)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws