PSG voor het eerst met supertrio: Messi, Neymar en Mbappé starten in Brugge

PSG voor het eerst met supertrio: Messi, Neymar en Mbappé starten in Brugge

15-09-2021 19:48
20

Club Brugge kan de borst natmaken voor de Champions League-ontmoeting met Paris Saint-Germain. De Franse topclub treedt in het Jan Breydelstadion voor het eerst aan met zijn supertrio: Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé starten.

Het is voor het eerst dat Messi en Neymar samen op het veld staan. De 34-jarige Argentijnse ster kwam deze zomer transfervrij over van FC Barcelona. Hij maakte voor de interlandperiode tegen Stade Reims zijn debuut voor PSG als vervanger van de Braziliaan. Afgelopen weekeinde kregen de twee aanvallers nog rust tegen Clermont, maar tegen Club Brugge verschijnen ze dus wel aan de aftrap.

Wedden

Meer odds

Messi, Neymar en Mbappé worden in hun rug gesteund door Georginio Wijnaldum. De Oranje-international vormt een middenveld met Ander Herrera en Leandro Paredes. Trainer Mauricio Pochettino moet het nog wel stellen zonder de geblesseerden Marco Verratti, Sergio Ramos en Ángel Di María.

Bij Club Brugge staat één Nederlander in de basis. Noa Lang moet voor het Belgische gevaar zorgen. Ruud Vormer en Bas Dost zitten op de bank.

De opstellingen

Club Brugge: Mignolet; Clinton Mata, Hendry, Nsoki; Sowah, Rits, Vanaken, Balanta, Sobol; Lang, De Ketelaere

Paris Saint-Germain: Navas; Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Diallo; Herrera, Paredes, Wijnaldum; Messi, Mbappé, Neymar