Driessen reageert op beruchte Haller-uitspraak: 'Fragment van maand geleden'

Driessen reageert op beruchte Haller-uitspraak: 'Fragment van maand geleden'

Gepubliceerd: donderdag 16 september 2021 om 14:30do 16-09-2021 om 14:30

Laatste update: donderdag 16 september 2021 om 14:57do 16-09-2021 om 14:57

Valentijn Driessen heeft gereageerd op zijn beruchte uitspraak over Sébastien Haller. De chef voetbal van De Telegraaf beweerde dat de spits 'niet kan in de Champions League'.

Bij ESPN zei Driessen dat Haller niet goed genoeg was voor in de Champions League. De Ivoriaan maakte woensdag tegen Sporting Portugal vier treffers, waarna de uitspraak van de journalist viral ging. "Soms zeg je wel eens wat", vertelt Driessen bij De Telegraaf over zijn Haller-uitspraak. "Dit is een fragment van een maand geleden, direct na Ajax-PSV (voor de Johan Cruijff Schaal, red.). Toen werd Haller gewisseld en daar waren de fans heel blij mee. Toen zat hij met zichzelf in de knoop."

"Op dit moment staat er geen maat op hem", stelt Driessen vervolgens. "Iedere bal die hij in de zestien raakt, vliegt erin. Dat heb je wel vaker met spitsen. Vorm is iets ongrijpbaars. Dat had hij gisteren."

Eerder ging Driessen al in de fout met voorspellingen over Real Madrid-Ajax en Lucas Moura. "Dat kleeft natuurlijk een beetje aan me, maar ik word ik altijd om voorspellingen gevraagd", reageert hij daarop. "Ik moet altijd iets vooraf zeggen. Achteraf is het heel makkelijk."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws