Vink kraakt Feyenoorder: 'Je mag in zo'n wedstrijd wel wat meer verwachten'

Vink kraakt Feyenoorder: 'Je mag in zo'n wedstrijd wel wat meer verwachten'

Gepubliceerd: donderdag 16 september 2021 om 19:49do 16-09-2021 om 19:49

Laatste update: donderdag 16 september 2021 om 19:53do 16-09-2021 om 19:53

Marciano Vink verwacht meer van Orkun Kökcü op het middenveld van Feyenoord. Tegen Maccabi Haifa ontbrak het de Rotterdammers aan creativiteit, zo zag de ESPN-analist.

Toornstra speelde hangend aan de rechterkant, waardoor de creativiteit werd weggehaald op het middenveld van Feyenoord, stelt Vink. "Je mag in zo'n wedstrijd wel wat meer verwachten van Kökcü", zo begint hij bij Voetbalpraat. "We hebben kritiek op hem gehad, we hebben hem complimenten gegeven. Dat vind ik jammer. Hij zit nu al wat langer bij Feyenoord in het team, hij is een gevestigde naam. Trek het spel naar je toe. Dat mis ik."

"Het is Toornstra die in de afgelopen wedstrijden de creativiteit verzorgt op het middenveld", aldus Vink. "Met passes achter de verdediging. Als hij dan hangend op rechtsbuiten moet spelen, krijg je de situatie dat er te weinig creativiteit is op het middenveld. Aursnes die heeft dat wel hoor, maar ik weet niet of hij zijn draai nog moet vinden."

Feyenoord wist afgelopen dinsdag op bezoek in Israël een punt te pakken. Na ruim negentig minuten spelen tegen Maccabi Haifa stond er een 0-0 eindstand op het scorebord.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws