Randers-trainer dankt Deense AZ-keeper: 'Hij vertelde dat we het zo moesten doen'

Randers-trainer dankt Deense AZ-keeper: 'Hij vertelde dat we het zo moesten doen'

17-09-2021 09:43
29

Randers-coach Thomas Thomasberg dankte na afloop van het duel met AZ de Deense keeper van de Alkmaarders. Peter Vindahl zou Randers een tip hebben gegeven die goed uitpakte voor de Denen.

"Hij had ons verteld dat we het zo moesten doen", doelt Thomasberg in gesprek met Tippsbladet op de twee doelpunten uit standaardsituaties. "Als zij een keeper hebben die niet de moeite neemt om uit te komen, kunnen we de bal net zo goed binnen prikken", voegt de oefenmeester daaraan toe.

Volgens Thomasberg had Vindahl in een interview voorafgaand aan de wedstrijd verklaard dat Randers niet veel meer is dan een ploeg van spelhervattingen. In deze opvatting kon de doelman zich echter niet vinden. "Ik weet niet waar Thomasberg dat vandaan heeft. Ik zei voor de wedstrijd dat ze goed waren in spelhervattingen en dat we ons daarvan bewust moesten zijn", aldus de keeper.

Thomasberg was hoe dan ook in zijn nopjes met het gelijkspel tegen AZ. "Je kan zeggen dat we daarmee alle verwachtingen hebben overtroffen. We hoopten op een overwinning, maar aangezien dat niet lukte is een gelijkspel het op één na beste. Een gelijkspel in de eerste groepswedstrijd is mooi, dan zijn we meteen van de nul af", concludeert de Deense trainer.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie